Bliv vikar

josh-appel-0nkFvdcM-X4-unsplash

Er du TRÆT af dit FASTE JOB og trænger du til at prøve noget nyt, så spænd sikkerhedsselen for vi søger vikarer til vores vikar bureau som kan levere – Stabilitet -fleksibilitet -god humør – sjov og -smilende.

Er du med på denne liste så er det dig vi søger til at køre ud til vores kunder med stort smil på læben.

Grib fat i formular el opret dit cv og kast den vores vej for hos Moff vikar team er det ikke kedeligt, der er plads til at være hele dig som du er.

https://vikarbooking.cas.dk/forms/913bd7e4be74463ec18892846adb3d38

Hvad gør os anderledes?

Vi er anderledes fordi hos os er det også ejeren og hendes Mor der suser rundt ude i marken og er med til at løfte i flok.

Her vi er anderledes og unikke! Får dette dig til at smile? Så kom med om bord hos Moff vikarteam, her skinner solen altid og humøret er højt.

Vi søger alle indenfor sundhedssektoren, uddannede og ufaglærte. Alle er lige gode, alle kan noget – det ved vi med 100 % sikkerhed.

Hvis du vil være vores vikar lover vi til gengæld: God løn, overenskomst og mange andre spændende tiltag som du hører mere om hvis det bliver dig vi vælger til vores team.

Højt humør og trommeslag.

Vi glæder os til at læse din ansøgning.

Moff vikar team

Kontakt os

Kontaktformular

Om Moff Vikarteam

Moff Vikarteam drives og ejes af Mette Marie Moff Andersen som er udannet sosu hjælper tilbage i 1999 nu var det på tide for Mette at sadle om og prøve at sidde på den anden side af bordet og drive sit eget vikar bureau fra den lille flække Ølstykke som har beliggenhed i Egedal kommune.